Vad händer i föreningen just nu?

08.04.2018

En liten våruppdatering från styrelsen

1. Bredband via AllTele

Under vintern har styrelsen förhandlat fram en bredbandslösning tillsammans med AllTele som gör att föreningens medlemmar, från och med 25 juni 2018, kommer att få snabbt bredband (1000/1000 Mbit/s) direkt via avgiften. Anslutning i respektive lägenhet går genom dosan ovanför ytterdörren. Det gör att föreningens medlemmar inte längre behöver teckna egna bredbandsabonnemang och kan säga upp befintliga sådana från och med juli om så önskas. Syftet är att skapa ytterligare mervärde för föreningens medlemmar. Bredband via Telia kommer inte längre att vara ett möjligt från och med 26 juni. Mer information kommer när det närmar sig. 

2. Gym i föreningen

På temat "mervärde" är styrelsen i full färd med att ordna ett gym i hus 26 till medlemmarnas förfogande. Snart kommer intresserade medlemmar kunna träna både styrka och kondition i föreningens eget gym utan att behöva betala för gymkort. Styrelsen kommer att meddela när gymmet är klart och medlemmarna beviljas tillträde.

3. Byte av källarfönster

Under sommaren 2018 kommer alla källarfönster i hus 18 och 26 att bytas ut. Föreningen har tagit in tre offerter och valt den mest prisvärda aktören. På sikt kommer fler hus få samma omtanke.

4. Städdag 21 april

Lördagen den 21 april klockan 10.00 är det dags för städdag, och för att vi ska slippa anlita hjälp är det viktigt att så många som möjligt är på plats och hjälper till. Ju fler vi är, desto snabbare går det, och desto roligare blir det. I vanlig ordning kommer det att bjudas på korv och fika i gott sällskap. Mer information ser ni på anslagstavlan i respektive trappuppgång. Vi ses!


Bästa hälsningar,

Styrelsen