Nyheter

Höstens städdag går av stapeln lördagen den 2 oktober 2021. Vi samlas som vanligt framför gaveln på 24-huset.

Städdag 8 maj

21.04.2021

Lördag den 8 maj är det dags för årets städdag. Vi samlas utanför 24c klockan 10:00 för utdelning av sysslor.

Styrelsen har fått in ett par upphittade nycklar. Känner du till att du har förlorat ett par kan du kontakta styrelsetelefonen för att få tillbaka dessa mot beskrivning.

Städdag

13.03.2021

Styrelsen har beslutat att städdagen för våren 2021 kommer att äga rum den 8 maj. Vi välkomnar gamla som nya medlemmar till att delta för att få våra gemensamma utrymmen fina till sommaren.

För att vattnet på bästa sätt ska kunna flöda genom huset så behövs det ibland att alla elementen i husen luftas. Detta kommer göra elementen mer effektivare och kan hjälpa dig ifall det upplevs som kallt i lägenheten. Nedan ser du en instruktionsvideo om hur man gör.

På grund av rådande omständigheter med Covid-19 pandemin har styrelsen beslutat att årsstämman för räkenskapsåret 2019/2020 kommer att skjutas upp till efter årsskiftet. Styrelsens beslutet grundar sig i regeringens uppmaning om att minska smittspridningen genom att inte träffas i större sammankomster.

OVK 2019

21.11.2019

OVK - Ibland går det långsamt, ibland går det snabbt. Nu har vi äntligen fått tag på en firma som kan åtgärda bristerna som konstaterades vid OVKn som genomfördes tidigare i år. Arbetet påbörjas redan nu på måndag 25/11. Det är med kort varsel vi meddelar och vi beklagar detta, men nu vill vi smida medan järnet är varmt. ...

Från och med igår, måndagen den 25 juni, skulle vårt nya snabba bredband från A3 vara installerat och klart. A3 meddelade dock styrelsen så sent som förra veckan att de tyvärr inte kommer att kunna leverera bredbandet i tid, utan att det kommer att vara igång först i slutet av augusti, vilket nu gör att vi är många som kommer...