Nyheter

Börjar din "broms" till balkongdörren att bli sliten så sänd gärna ett sms till styrelsetelefonen så byter vi ut den mot en ny.

Ett trädäck kommer att byggas vid hus 18. Detta kommer att påbörjas under våren.

Med start den 25:e april kommer omläggning av asfalt och brunnar samt dränering att ske runt 18-huset. Garagesidan av huset kommer ej att beröras varför vi rekommenderar de boende i största möjliga mån att utnyttja källarutgången (OBS, ingen tag).

Höstens städdag går av stapeln lördagen den 2 oktober 2021. Vi samlas som vanligt framför gaveln på 24-huset.

Städdag 8 maj

21.04.2021

Lördag den 8 maj är det dags för årets städdag. Vi samlas utanför 24c klockan 10:00 för utdelning av sysslor.

Styrelsen har fått in ett par upphittade nycklar. Känner du till att du har förlorat ett par kan du kontakta styrelsetelefonen för att få tillbaka dessa mot beskrivning.

Städdag

13.03.2021

Styrelsen har beslutat att städdagen för våren 2021 kommer att äga rum den 8 maj. Vi välkomnar gamla som nya medlemmar till att delta för att få våra gemensamma utrymmen fina till sommaren.

För att vattnet på bästa sätt ska kunna flöda genom huset så behövs det ibland att alla elementen i husen luftas. Detta kommer göra elementen mer effektivare och kan hjälpa dig ifall det upplevs som kallt i lägenheten. Nedan ser du en instruktionsvideo om hur man gör.

På grund av rådande omständigheter med Covid-19 pandemin har styrelsen beslutat att årsstämman för räkenskapsåret 2019/2020 kommer att skjutas upp till efter årsskiftet. Styrelsens beslutet grundar sig i regeringens uppmaning om att minska smittspridningen genom att inte träffas i större sammankomster.